Cum cumpar |
Home > Cum cumpar

In doar cativa pasi simpli poti comanda produsele dorite de pe botiga.ro . Mai jos iti prezentam pasii de urmat pentru a comanda online, iar in cazul in care mai ai intrebari suplimentare poti lua legatura cu noi prin email la comenzi@botiga.ro sau telefonic 0725.22.37.06
 Cauta produsele dorite :
Cauta produsele dorite, direct in campul special de cautare sau folosind meniul din partea de sus a paginii. In functie de categoria selectata, alege apoi categoria secundara, dupa care poti sorta sau filtra dupa bunul plac.
Adauga in cos produsele dorite, nu inainte de a selecta marimea corespunzatoare, apasand butonul adauga in cos.
 
Verificare comanda
Dupa fiecare produs adaugat, esti directionat catre pagina de cos, unde poti face modificari asupra fiecarui produs pe care l-ai adaugat, sau iti poti continua cumparaturile si revenind oricand la el . Pentru continuarea comenzii va trebui sa apesi pe butonul Continua Comanda , aflat imediat sub totalul comenzii.

Finalizeaza comanda
Ai posibilitatea de a finaliza comanda ca vizitator neinregistrat sau te poti loga in contul tau. Urmatorii pasi implica completarea tuturor informatiilor necesare pentru plasarea comenzii: Informatii facturare, Informatii de livrare, Metoda de livrare, Metoda de plata si Observatii suplimentare. Dupa ce toate acestea au fost completate da click pe Finalizeaza Comanda  pentru a fi plasata.
La scurt timp dupa apasarea acestui buton vei primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii.

Acest website foloseste cookies. Afla mai multe