Despre noi |
Home > Despre noi

 

FashionTribes.ro este un mall online cu o oferta generoasa de piese vestimentare si accesorii pentru femei, barbati si copii, pregatit in permanenta sa satisfaca pretentiile si gusturile fiecarui stil in parte. Mizand pe deviza calitatii ireprosabile si a satisfactiei clientului, intotdeauna prioritare, FashionTribes.ro iti pune la dispozitie haine de firma si accesorii chic la preturi atractive, ambalate intr-o bogatie de oferte tentante!

Defineste-ti „tribul” pe FashionTribes.ro!
 
Esti original, dar tendintele in moda iti influenteaza stilul. Esti unic si increzator in fortele proprii, dar te simti inspirat, apreciat si in elementul tau atunci cand esti inconjurat de oameni asemeni tie, oameni cu stil si gusturi similare in materie de vestimentatie si accesorii.
 
Si tu faci parte dintr-un „trib al modei”, alaturi de prieteni, cunoscuti si necunoscuti cu care ai cel putin o trasatura in comun: adorati acelasi tip de haine, aveti un stil vestimentar similar si personalitati compatibile.
 
„Tribului” tau i se alatura zeci, sute, mii de alte „triburi ale modei”, aparent similare, dar atat de variate, diferite si de complexe! FashionTribes.ro este locul  care reuneste „triburile” din lumea modei, un spatiu in care gasesti, la doar cateva click-uri distanta, elementele care iti definesc stilul personal, dar si care te fac sa apartii de „tribul” tau, fie el hipster, ultra chic, elegant, formal, clasic, avangardist etc.

Alatura-te si tu comunitatii FashionTribes.ro, magazinul online care te ajuta sa iti definesti stilul si sa il imbogatesti in permanenta!

Acest website foloseste cookies. Afla mai multe