Politica de retur |
Home > Politica de retur

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului". (O.U. 34/2014, art. 11 (1, 2)).
Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa anuntati telefonic +4 031 436 35 24 sau pe email (comenzi@fashiontribes.ro) intentia de a returna un produs/mai multe produse.
Termenul de 14 zile calendaristice, prevazut pentru exercitarea acestui drept, incepe sa curga de la data primirii produsului de catre consumator, conform O.U. 34/2014, art. 9 (2). Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare(neutilizat si nezgariat ) in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Fashiontribes isi reverva dreptul de a refuza returnarea produsului daca acesta sau ambalajul sunt deteriorate, murdare sau prezinta urme de uzura/ purtare. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la primirea returului.
*** Nu se accepta colete cu ramburs .

CONFORM LEGILOR IN VIGOARE: Renuntarea la produsele cumparate se poate face fara invocarea vreunui motiv, conform Ordonanta urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii (reglementeaza informatiile ce trebuie oferite consumatorilor in stadiul precontractual) si Legea nr 365/2002 privind comertul electronic republicata in temeiul art. II din Legea nr. 121/2006 pentru modificarea si completarea Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic.

IMPORTANT: conform Art. 16 lit. e din OUG 34/2014, fac exceptie de la dreptul de retragere produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii. Acestea NU SE RETURNEAZA! Din aceasta categorie fac parte Produsele de lenjerie intima (chilotii, sutienele si ciorapii.


Returnarea contravalorii produsului:
Returnarea contravalorii produsului se va face, conform O.U. 34/2014, art. 13, alin. 1, 2 şi 3, prin una dintre urmatoarele optiuni:

  • Virament bancar: din contul SC FOX FASHION SRL in contul clientului;
  • Refund pe cardul prin care a fost efectuata plata.

Pentru orice aspect legat de retur sau alte nelamuriri, va rugam sa trimiteti un mail la comenzi@fashiontribes.ro, respectiv sa ne contactati la numarul de telefon +4 031 436 35 24 .

Acest website foloseste cookies. Afla mai multe